نگرانی
همه ما در زندگی نگرانی را تجربه میکنیم و این یک بخش طبیعی از زندگی است. وقتی بر روی فردی یا چیزی سرمایه گذاری میکنیم، تمایل داریم کمی درباره آن شخص یا چیزهایی فکر کنیم، و در بعضی موارد، نگران آنها و مسائل مروبط به اطرافیانمان میشویم. وقتی نگرانی آنقدر شدید میشود که زندگی ما را دچار مشکل میسازد، باید آن را حل کنیم. نگرانی بیش از حد میتواند بخشی از اضطراب باشد یا نشانه آن باشد که چیزی در زندگی شما بهم خورده است. این میتواند به سلامت روانی و جسمی شما آسیب برساند، بنابراین ضروری است که فشارهای استرس زا را تا حد ممکن کاهش دهید.
اگر نگرانی یا استرس را به صورت مستمر و مداوم تجربه میکنید، ممکن است وقت آن باشد که دلیل این مسئله را کشف کنید. افرادی که بیش از حد نگران هستند ممکن است با یک اختلال اضطراب مزمن زندگی کنند. اضطراب میتواند باعث نگرانی مردم از اتفاقاتی شود که بعید به نظر میرسد یا اهمیت چندانی ندارند. هرچند که دیگران به شما بگویند نگران نباشید اتفاق خاصی نمیفتد، اما اگر متقاعد شده باشید که اتفاق وحشتناکی رخ خواهد داد، شما همچنان نگران خواهید بود.
نگرانی و اضطراب مزمن
نگرانی بخشی از اضطراب است، اما اضطراب و نگرانی یکسان نیستند. وقتی مردم نگران میشوند، بدترین حالت ممکن را برای همه اتفاقات در نظر می گیرند. شما میتوانید در حد توان، خود را برای یک فاجعه آماده کنید، اما نشخوار کردن در مورد این موضوع جلوی آن را نمیگیرد. اگر نشخوار فکری خارج از کنترل شما باشد، به احتمال زیاد شما نمیتوانید کاری انجام دهید تا آن را تغییر دهید. اگر کسی در تمام اوقات در بدترین حالت ممکن گیر کند، ممکن است با یک اختلال اضطراب مزمن مانند اضطراب فراگیر زندگی کند.
این یکی از شایعترین اختلال های اضطرابی است، بنابراین ضروری است علائمی را که تجربه میکنید، بشناسید و برای تشخیص مناسب به روانشناس مراجعه کنید. اگر احساس می کنید با یکی از این شرایط زندگی می کنید، تا زمانیکه اضطرابتان مزمن نشده، از روانشناس کمک بگیرید.
دلایل نگرانی مردم
مردم به دلایل زیادی نگران هستند. غالباً وقتی کسی یا چیزی برای ما مهم باشد، نگران میشویم. بعضی از افراد وقتی دیگران درباره آنها نگران میشوند، چندان خوششان نمی آید؛ چون آنها میخواهند تنها و مستقل باشند. احتمالاً شنیده اید که به شما بگویند ” نگران من نباش ” یا ” لازم نیست نگران من باشی “، اما برای اکثر ما این کار ساده نیست. معمولا تلاش ما برای توقف نگرانی ناکام می ماند و یا حتی ممکن است تلاش ما باعث تشدید نگرانی شود.
روشهای مختلفی برای مقابله با نگرانی وجود دارد و یکی از بهترین راه های کاهش نگرانی مراجعه به مشاور است. اگر شما علایم اختلالات اضطرابی را تجربه می کنید، مراجعه به یک مشاور و رواندرمانگر برای شما مفید باشد. یک روش معمول و مؤثر برای رفع نگرانی، درمان شناختی رفتاری (CBT) است.
درمان نگرانی: مشاوره آنلاین
نگرانی میتواند شما را از نظر عاطفی و جسمی خسته کند، و حتی ممکن است شما دلایل نگرانی هایتان را ندانید. منابع حمایتی زیادی وجود دارد که به شما در جهت کاهش نگرانی و متوقف کردن وسواس در مورد چیزهای کوچک کمک میکند. اضطراب و نگرانی از طریق رواندرمانی و مشاوره قابل درمان است.
یکی از بهترین روشهای درمانی اضطراب، درمان شناختی – رفتاری است. درمان شناختی – رفتاری یک روش درمانی موثر برای نگرانی های مزمن است؛ زیرا به افراد مهارت های ملموس ارائه میدهد تا هنگام شروع نگرانی از آنها استفاده کنند. در درمان شناختی – رفتاری ، میتوانید در مورد راه های مدیریت نشخوار فکری و شناسایی مواردی كه باعث نگرانی شما میشود، صحبت كنید.
سامانه مشاوره و رواندرمانی آنلاین آرکا، از مشاوران مجربی برخوردار است که می توانند در شناسایی منبع اضطراب و یادگیری تکنیکهای توقف و مدیریت نگرانی به شما کمک کنند.